Свято спорту

«Свято спорту» тренувальне заняття з оздоровчого бігу у м.Новому Бузі

Відповідно до Положення та Регламенту про проведення «Миколаївського напівмарафону», у програмі якого біг 300 м, 1 км, 5 км, 10 км та 21 км 097,5 м та на виконання доручення голови Миколаївської облдержадміністрації від 01.03.2017 № 941/0/05-60/3-17, з метою популяризації фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, 5 квітня 2017 року у м. Новий Буг на стадіоні «Колос» було проведено тренувальне заняття з оздоровчого бігу на дистанціях 300 м, 1 км, 5 км, 10 км (на дистанцію 21 км 097,5 м. заявки не надходило). На початку забігу для учнів шкіл проведена загальна розминка під музичний супровід. У забігах на 300 м приймали участь учні загальноосвітніх навчальних закладів міста 1-6 класів. Забіг 1км був наймасовішим, у ньому прийняли участь голова районної державної адміністрації (особисто), разом із державними службовцями різних підрозділів, працівниками інших установ, студентами педагогічного та аграрного коледжів. На дистанціях 5 км заявлено 40 учасників, на 10 км - 4 учасники із коледжів. Бігунів прийшли підтримати вихованці дитячих садків, танцювальні колективи шкіл, педагогічного коледжу та Будинку культури.

По завершенню спортивного свята, команди були нагороджені подяками за активну участь у тренувальному занятті з оздоровчого бігу.

Серед учасників оздоровчого бігу проведено інформаційну роботу щодо участі в обласному забігу «Миколаївський напівмарафон», який відбудеться 22 квітня 2017 року у м.Миколаєві.

Проведення заходу висвітлено на сторінці районної газети «Вперед», сайтах Новобузької РДА, відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації.

Начальник відділу освіту,

молоді і спорту С.Г.Розуменко

Лилак О.В.,9 16 95

Урочисте відкриття тренувального заняття з оздоровчого бігу

Наймолодші вболівальники

Загальна музична розминка для молодших учасників

Підготовка та забіг учасників на дистанції 300 м

Забіг державних службовців на дистанції 1 км за участю голови Новобузької райдержадміністрації Іванова С.В.

Спортивна молодь Новобузького коледжу Миколаївського національного аграрного університету на дистанції 5 км

Учасники забігу на дистанції 10 км команди Новобузького аграрного коледжу

Спортивна молодь Новобузького педагогічного коледжу

забіг на 5 км

Учасники забігу на дистанції 10 км команди Новобузького педагогічного коледжу

"Флеш- моб" хореографічного колективу "Фортуна"

"Флеш-моб" Новобузького педагогічного коледжу

"Флеш-моб" Новобузької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7

Учасники забігу на дистанції 10 км з тренерами

Нагородження команд учасників оздоровчого бігу

Подпись: «Свято спорту» тренувальне заняття з оздоровчого бігу у м.Новому Бузі Відповідно до Положення та Регламенту про проведення «Миколаївського напівмарафону», у програмі якого біг 300 м, 1 км, 5 км, 10 км та 21 км 097,5 м та на виконання доручення голови Миколаївської облдержадміністрації від 01.03.2017 № 941/0/05-60/3-17, з метою популяризації фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, 5 квітня 2017 року у м. Новий Буг на стадіоні «Колос» було проведено тренувальне заняття з оздоровчого бігу на дистанціях 300 м, 1 км, 5 км, 10 км (на дистанцію 21 км 097,5 м. заявки не надходило). На початку забігу для учнів шкіл проведена загальна розминка під музичний супровід. У забігах на 300 м приймали участь учні загальноосвітніх навчальних закладів міста 1-6 класів. Забіг 1км був наймасовішим, у ньому прийняли участь голова районної державної адміністрації (особисто), разом із державними службовцями різних підрозділів, працівниками інших установ, студентами педагогічного та аграрного коледжів. На дистанціях 5 км заявлено 40 учасників, на 10 км - 4 учасники із коледжів. Бігунів прийшли підтримати вихованці дитячих садків, танцювальні колективи шкіл, педагогічного коледжу та Будинку культури. По завершенню спортивного свята, команди були нагороджені подяками за активну участь у тренувальному занятті з оздоровчого бігу. Серед учасників оздоровчого бігу проведено інформаційну роботу щодо участі в обласному забігу «Миколаївський напівмарафон», який відбудеться 22 квітня 2017 року у м.Миколаєві. Проведення заходу висвітлено на сторінці районної газети «Вперед», сайтах Новобузької РДА, відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації. Начальник відділу освіту, молоді і спорту С.Г.Розуменко Лилак О.В.,9 16 95 Урочисте відкриття тренувального заняття з оздоровчого бігу Наймолодші вболівальники Загальна музична розминка для молодших учасників Підготовка та забіг учасників на дистанції 300 м Забіг державних службовців на дистанції 1 км за участю голови Новобузької райдержадміністрації Іванова С.В. Спортивна молодь Новобузького коледжу Миколаївського національного аграрного університету на дистанції 5 км Учасники забігу на дистанції 10 км команди Новобузького аграрного коледжу Спортивна молодь Новобузького педагогічного коледжу забіг на 5 км Учасники забігу на дистанції 10 км команди Новобузького педагогічного коледжу "Флеш- моб" хореографічного колективу "Фортуна" "Флеш-моб" Новобузького педагогічного коледжу "Флеш-моб" Новобузької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Учасники забігу на дистанції 10 км з тренерами Нагородження команд учасників оздоровчого бігу

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.