ЛІДЕР РОКУ

17 березня 2017 року в актовій залі Новобузької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 проведено підсумковий етап конкурсу «Лідер року». Конкурс відбувся в рамках засідання Школи управлінської майстерності для лідерів учнівського самоврядування, на захід прибули представники всіх загальноосвітніх навчальних закладів./Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6300.JPG

Мета конкурсу: привернення уваги громадськості до проблем виховання і соціалізації особистості, визначення виховного та розвивального потенціалу участі школярів у процесі прийняття рішень на рівні району, області, виявлення і підтримка творчої обдарованої молоді, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування.

Під час проведення заходу нагороджено грамотами та подарунками учасників І (заочного) туру районного конкурсу «Лідер року»:/Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6130.JPG

- Гармаша Євгена, президента ДЮО «Барвінок» Вільнозапорізької ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- Козловську Дар’ю, президента Червонобаштанської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- Зарєчну Інну, президента ДЮО «Соколина республіка» Новоюр’ївської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- Маєвську Каріну,президента ДЮО «Веселкова республіка» Софіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- Лахтіонову Тетяну, президента ДЮО «Веселковий розмай» Березнегуватської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

/Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6139.JPG/Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6181.JPG/Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6191.JPG

Участь у ІІ (очному) турі взяли переможці відбіркового етапу:

- Хриплива Альона, президент ДЮО «Республіка ШКІД» Новобузької гімназії,

- Дубовий Владислав, лідер Новополтавсьої ЗОШ,

- Синько Владислав, президент учнівського самоврядування Новобузької ЗОШ № 7,

- Швець Ірина, президент ДЮО «Соколина республіка» Кам’янсьої ЗОШ,

- Мілько Руслана, лідер Новобузької ЗОШ № 1

Учасники фінального туру виборювали першість у 4 конкурсах.

У конкурсі «Включи людську свідомість» учасникам пропонувалося створити соціальну відео рекламу або білборд, який рекомендувати для встановлення у своєму селі, місті, районі./Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6207.JPG

Найбільше захоплення у глядачів та вболівальників викликав конкурс «Майстри радості» - цікава гра для аудиторії, яка була підготовлена учасниками вдома та проведена із залученням усіх глядачів, присутніх в залі.

Конкурсне завдання «Особистості творять історію» включало в себе презентацію літературного дослідження про конкретну успішну людину, посадову особу органів самоврядування нашої місцевості з її досягненнями у професії, її зв’язок з закладами освіти, громадою.

Конкурсне завдання «Самі придумали – самі реалізували!» - це захист оригінальних проектів – презентації корисних справ учнівського самоврядування.

Всі учасники фіналу сходинка за сходинкою успішно долали конкурсну програму, презентуючи кращий досвід лідерів учнівського самоврядування, демонструючи творчу індивідуальність, володіння увагою глядачів, виконавську та акторську майстерність. Великою підтримкою для конкурсантів стали їхні друзі, що наповнювали дружньою атмосферою стіни актової зали.

ПЕРЕМОЖЦЯМИ У НОМІНАЦІЯХ СТАЛИ:

/Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6295.JPG

Швець Ірина – переможець номінації «Майстри радості»

Синько Владислав – переможець номінації «Особистості творять історію»

Хриплива Альона – переможець номінації «Включи людську свідомість»

Дубовий Станіслав – переможець номінації «Самі придумали – самі реалізували»

Лідером року - 2017 за підсумками журі стала лідер учнівського самоврядування Новобузької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Мілько Руслана, яка представлятиме наш район на обласному етапі конкурсу.

Вітаємо переможців та учасників конкурсу!!!/Files/images/nazary/lder_roku_/DSC_6197.JPG

Висловлюємо щиру вдячність навчальним закладам та батькам за підтримку конкурсантів!

Кiлькiсть переглядiв: 623

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.